Konsert ute eller inne, konferanse eller festmiddag, for 15 eller 250 personer? Ringve byr på en skala av muligheter. Du kan til og med gifte deg på Ringve! Her finner du gode lokaler, hjemmelaget mat, grønne omgivelser og en helt spesiell atmosfære.

Ethvert arrangement kan krydres med en musikalsk omvisning og andre kulturopplevelser, som for eksempel en klassisk konsert eller et kåseri om Victoria Bachke, den russiske grunnleggeren av Ringve Musikkmuseum. Les mer om kulturopplevelser ›

Du finner en oversikt over lokalene våre her ›

Bryllupsfeiring

Når gjestene kommer opp den staselige alléen og inn på tunet, er stemningen allerede satt for at det vil bli en vellykket bryllupsfest. Den nye og delikate festsalen vår, Victoriasalen, egner seg for bryllup fra 40 til 160 gjester. Intime og hyggelige Tordenskiold Kro er stedet for 10 – 40 personer.

Vielse på Ringve

Vielsen kan også holdes på Ringve, enten dere kun vil ha vielsen her eller ønsker å ha hele bryllupsfeiringen på ett sted. Parken og tunet er flotte steder å ha seremonien. Som innendørs alternativ har vi Passasjen, som har plass til maksimalt 100 personer.

Det er i utgangspunktet ingen kostnader forbundet med å ha vielsen her på Ringve, og dere ordner med alt det praktiske selv. Dere tar kontakt med oss for å reservere dato, slik at det ikke kolliderer med andre arrangement. Om dere ønsker å leie stoler, er det mulighet for det. Vi har klappstoler vi leier ut for 500,-.  På forespørsel kan vi videreformidle servering og levende musikk.

 

For informasjon og bestilling, kontakt museet:

Telefon: 73 87 02 80
Epost: post@ringve.no