Konsert ute eller inne, konferanse eller festmiddag, for 15 eller 250 personer? Hva med piknik i hagen eller musikalsk teambuilding? Ringve byr på en skala av muligheter. Du kan til og med gifte deg på Ringve! Her finner du gode fasiliteter, hjemmelaget mat, grønne omgivelser – og en helt spesiell atmosfære.

Ethvert arrangement kan krydres med omvisning i musikkmuseet eller en annen kulturopplevelse.

Du finner en oversikt over lokalene våre her ›

Bryllupsfeiring

Når gjestene kommer opp den staselige alléen og inn på tunet, er stemningen allerede satt for at det vil bli en vellykket bryllupsfest. Den nye og delikate festsalen vår, Victoriasalen, egner seg for bryllup fra 40 til 160 gjester. Intime og hyggelige Tordenskiold Kro er stedet for 10 – 40 personer.

Vielse på Ringve

Vielsen kan også holdes på Ringve, enten dere kun vil ha vielsen her eller ønsker å ha hele bryllupsfeiringen på ett sted. Ringve botaniske hage og tunet er flotte steder å ha seremonien. Som innendørs alternativ har vi Passasjen, som har plass til maksimalt 100 personer.

Inkludert i prisen er oppsett av stoler med mer etter avtale og vert fra Ringve. På forespørsel kan vi videreformidle servering, levende musikk og eventuelt leie av lydanlegg. Dere ordner selv med vigsler og blomsterdekorasjoner.

Pris: 2.500,-

 

For informasjon og bestilling av vielse eller dagkonferanse, kontakt museet:

Telefon: 73 87 02 80
Epost: post@ringve.no

For informasjon og bestilling av selskaper, kontakt Renaa:

Telefon: 51 55 11 11
Epost: post@restaurantrenaa.no