Vi tar deg og gruppen din med på en musikalsk reise. Hva med å kombinere omvisning med en minikonsert og en god matopplevelse?

Bestilling  ›

Musikalsk omvisning

La oss vise deg et av landets mest særpregede museer.

APRIL – OKTOBER:
Spillende omvisere tar deg med på en musikalsk reise gjennom musikkhistorien og presenterer forskjellige instrumenter som et husorgel fra 1700-tallet, en platespilledåse fra slutten av 1800-tallet og et selvspillende piano fra 1918. Hovedbygningens interiør fra 1880-årene danner en vakker ramme for utstillingen. Hovedbygningen er vinterstengt.

NOVEMBER – MARS:
I utstillingen på Låven finnes et mangfold av instrumenter fra hele verden. En av våre guider introduserer utstillingen og er tilgjengelig for spørsmål. Med våre audioguider kan du fordype deg i samlingen og velge om du vil høre om en langeleik etter Berit på Pynte, en italiensk lommefiolin, det kinesiske instrumentet Yangqin, en ukulele fra Hawaii eller noe helt annet. Til sammen inneholder audioguidene to timer med musikk og fortellinger.

Varighet: ca. 45 min (per gruppe/25 pers. + 5 min per gruppe)
Kapasitet: 250 pers.
Pris: Innenfor museets åpningstid: kr. 80,- per pers. Utenfor museets åpningstid: 120,- per pers. Bestilte grupper faktureres for minimum 15 personer.
Se våre åpningstider ›

Musikalsk omvisning med minikonsert

Ta med en minikonsert hvor guiden byr på kjente musikalske perler. Minikonserten varer i ca. 15 minutter.

Varighet: ca. 1 time (per gruppe/25 pers. + 5 min per gruppe)
Kapasitet: 250 pers.
Pris: Innenfor museets åpningstid: kr. 130,- per pers. Utenfor museets åpningstid: 170,- per pers. Bestilte grupper faktureres for minimum 15 personer.
Se våre åpningstider ›

Victoria Bachkes stuer

En helt spesiell atmosfære i Victorias private stuer innbyr til en eksklusiv opplevelse med musikk eller kåseri (valgfritt). Russiske Victoria Bachke var grunnleggeren av museet og vår første direktør. Servering på forespørsel.

Varighet: ca. 1,5 timer
Kapasitet: 50 personer (25 pers. per gruppe)
Pris: 4.000,- + 80,- per pers.

Bestilling

Grupper må bestille på forhånd. Fyll ut skjemaet her eller ta kontakt per mail eller telefon: post@ringve.no / 73 87 02 80.