Lokaler og leie

Vi har lokaler til de fleste anledninger: Festsal, konsertsal og møterom.

Møterom Tordenskiold

 • Møterom Tordenskiold
  1/1

Møterommet er et friskt og modernelokale i nybygget på Ringve. Her er alt lagt til rette for en effektiv og inspirerende dag med alle tekniske fasiliteter. Rommet har eget te-kjøkken forvarm drikke, og ytterligere servering bestilles i Café Victoria.

Maks antall: 15 personer.

Møterom Victoria

 • Møterom Victoria
  1/1

Møterom Victoria er sjarmerende og lunt med motiv fra Ringve gårds historie på veggene. Her finner du alle de tekniske hjelpemidlene du trenger for en vellykket og smidig avvikling av kurs,møte eller konferanse. Deilig mat finnes vegg-i-vegg, i Café Victoria.

Maks antall: 50 personer.

Konsertsalen

 • Konsertsalen
  1/1

Den staselige konsertsalen leies ut til kulturaktiviteter,men egner seg også godt til konferanser. Den har 252 sitteplasser, projektor ogenkelt lys- og lydanlegg. Salen kan deles av for mindre grupper.

Maks antall: 252 personer/51 i bakre del.

Victoriasalen

 • Victoriasalen
  1/1

Ved større selskap fjernes veggenmellom Café Victoria og møterommet slik at salen rommer 150 middagsgjester.Victoriasalen er svært godt egnet for bryllup og andre markeringer, samtfirmaarrangementer.

Maks antall: 150 personer.

Barnebursdag

 • IMG_9664_red_Foto_Harald_ren.jpg
  1/1
  Harald Reen

Barnas Ringve tilbyr en kreativ og musikalsk bursdagsfeiring hvor barna får lage sine egne musikkinstrumenter av husholdningsartikler.

Ringve stiller med en bursdagsvert som instruerer barna underveis. Eventuell bevertning besørger dere selv. Det finnes et enkelt kjøkken i tilknytning til Barnas Ringve, med kokeplate, kjøleskap, oppvaskmaskin, saftmugger, fat, glass, etc. til fri benyttelse.

Kapasitet: 20 barn
Varighet:
 2 timer