Vi har lokaler egnet for de fleste anledninger; festsal, konsertsal, intimt møterom, grupperom og hyggelige stuer.

Vil du arrangere konsert på Ringve?

  • Pris for leie av Konsertsalen finner du her ›
  • Oversikt over teknisk utstyr i Konsertsalen finner du her ›

 

Oversikt over lokalene våre

Victoriasalen

Victoriasalen
Victoriasalen åpnet i november 2012 – og er den nye festsalen på Ringve. Til finere middag og selskaper rommer salen inntil 160 gjester. Er det lunsj eller konferanse med enklere servering, kan vi få plass til 180 – 200 sultne.

Konsertsalen


Konsertsalen egner seg godt til konferanser og underholdning i forbindelse med middager. Konsertsalen har 252 sitteplasser, projektor for presentasjoner, enkelt lys og lydanlegg, – og en unik atmosfære! Bakre del av Konsertsalen kan deles av, og der er det plass til 61 personer.

Tordenskiold Kro

Kroa
Tordenskiold Kro ligger i gårdens eldste bygning og her serveres dansk lunsj og hjemmebakte kaker. Et perfekt sted for forretningslunsj og selskaper for opp til 40 personer. Ringve gård var barndomshjemmet til sjøhelten Peter Wessel Tordenskiold (1690 – 1720), og kroa har fått sitt navn etter han. Foto: Hallstein D. Mala.

Hallbauer


Hallbauer er et intimt møtelokale i den historiske Wesselbygningen for inntil 18 personer. Egner seg godt for møter og seminar på dagtid i kombinasjon med lunsj i Tordenskiold Kro.

Passasjen

Passasjen_Glassgata
Passasjen er korridoren som binder nytt og gammelt bygg sammen. I front gir et stort glassfelt fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden, og rommet føles veldig lyst og luftig. Kapasitet: maksimalt 100 personer.

 

For informasjon og bestilling, kontakt museet:

Telefon: 73 87 02 80
Epost: post@ringve.no