Meny sommerbuffet:
Tynnskåret spekemat fra Tind
Lettbakt Sjøørret fra Roan ”Kontrast”, med pepperrot, agurk og dill
Laks ceviche med rødløk, jalapenos og koriandermajones
Hjertesalat fylt med krabbe fra Hitra og estragon
Salat på røkt kveite fra Rørvik fisk med sprøtt surdeigsbrød og fennikel
Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade
Couscous med bakte rotgrønnsaker og persille
Tomatsalat med geitost og basilikum
Aioli
Grillet paprikasaus
Nybakt brød
Varmmat:
Grønn curry-pølser laget med kimchi
Frilandsgris fra Lerflaten gård ”black Pepper” med ananas
Saltsprengte perlepoteter fra Frosta
Serveres fra kl. 17.30 den 16. juni og kl. 13.00 den 18. juni.
Kr. 390,- pr. person.
Booking: post@kontrast.no, eller i kombinasjon med konsertbillett samme dag
(se Det skjer).