Hopp til hovedinnhold

Sommer buffet

Meny sommerbuffet:


Tynnskåret spekemat fra Tind

Lettbakt Sjøørret fra Roan ”Kontrast”, med pepperrot, agurk og dill

Laks ceviche med rødløk, jalapenos og koriandermajones

Hjertesalat fylt med krabbe fra Hitra og estragon

Salat på røkt kveite fra Rørvik fisk med sprøtt surdeigsbrød og fennikel

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Couscous med bakte rotgrønnsaker og persille

Tomatsalat med geitost og basilikum

Aioli

Grillet paprikasaus

Nybakt brød


Varmmat:

Grønn curry-pølser laget med kimchi

Frilandsgris fra Lerflaten gård ”black Pepper” med ananas

Saltsprengte perlepoteter fra Frosta


Serveres fra kl. 17.30 den 16. juni og kl. 13.00 den 18. juni.
Kr. 390,- pr. person.
Booking: post@kontrast.no, eller i kombinasjon med konsertbillett samme dag
(se Det skjer).


  • 1/1
    Geir Mogen
Museum24:Portal - 2024.11.2 5
Grunnstilsett-versjon: 2