Hopp til hovedinnhold

Høstfrø - babyopera

Siste forestilling av de fire årstidene, Ta med en baby og lytt til en fantastisk opera ute i hagen og inne på museet, skreddersydd for de aller minste!

Høstfrø - opera for de aller minste

Operafrø har kommet til den fjerde årstiden, høsten. Teater Fot bruker Vivaldi i en forestilling som er skapt for babyer og foreldre, og der de loser babyene gjennom den vakre Ringve botaniske hage.

Ringve Musikkmuseum
21. oktober 2023 kl. 11.00 21. oktober 2023 kl. 13.00 22. oktober 2023 kl. 11.00 22. oktober 2023 kl. 13.00

Teater Fot

Teater Fot presenterer Sommerfrø, som er tredje del i årstidsprosjektet Operafrø, en babyopera for barn under ett år og deres foreldre. Operasangerne Ola Marius Ryan og Lars Eggen synger og improviserer med Vivaldi sammen med trommeslager og perkusjonist Tor Haugerud, og det er sommeren som skal få en ny musikalsk drakt.

Lise Hovik og Janne Brit Rustad har utviklet den kunstneriske ideen, og Amalia Fonfara, som er billedkunstner og seremonimester skal lede store og små gjennom et musikalsk årstidsrituale på Ringve Museum. Vi starter ute i hagen ved den gamle bøken, og blir derfra ledet opp i museets gamle sal Hallbauer, som har fått en årstids-installasjon vi skal få oppleve gjennom sang, rytmer, lys, og ulike møter med frø.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1