Hopp til hovedinnhold

Vårfrø - ny babypoera på Ringve!

Velkommen til forestillingen Vårfrø, som spilles fire ganger for babyer (under ett år) og foreldre på Ringve Musikkmuseum og i Ringve botaniske hage.

Vårfrø

Bli med på babyoperaen Vårfrø, som er andre del av årstidsprosjektet Operafrø av Teater Fot – en babyopera gjennom fire årstider med Vivaldi som veiviser!
Teater Fot har laget denne forestillingen for babyer og foreldre. Vårfrø starter utendørs under den store bøken i Ringve botaniske hage, hvor vi gjør oss kjent med treet og frøene. Så vandrer vi i musikalsk prosesjon inn i museet hvor små og store får bli med på en leken, improviserende og sanselig vårfrø-reise! Passer for 0 –1 år.

Ringve Musikkmuseum
6. mai 2023 kl. 11.00 6. mai 2023 kl. 13.00 7. mai 2023 kl. 11.00 7. mai 2023 kl. 13.00
  • Babyopera på Ringve med Teaterfot. Foto: Ringve Musikkmuseum

Teater Fot med ny urpremiere!

Operafrø er skapt for de aller yngste barna, i samspill med frø og trær i Ringve botaniske hage gjennom de fire årstidene! Sammen med operasangerne Ola Marius Ryan og Lars Eggen, perkusjonist Tor Haugerud og billedkunstner Amalia Fonfara har Lise Hovik og Teater Fot skapt en vakker og sanselig opplevelse, spesielt tilrettelagt for babyer og nybakte foreldre. Med rislende rituelle rytmer og store og varme operastemmer blir kjente melodistrofer fra Vivaldi sunget, bablet og pludret! I møtet mellom den store stemmen og det lille barnet undersøker vi hvordan sangen former samværet og den lydhøre kontakten mellom alt levende gjennom årstidene. 

Nå kommer våren med knopper som brister, spirer som spretter, blomster og frø som titter frem! Ta med en baby (under ett år) og bli med på vårens vakreste vandring!

Vi ønsker særlig velkommen til de som er helt nye i verden, og deres likesinnede!

teaterfot.no

  • 1/1
    Foto: Ringve Musikkmuseum
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1