<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Agathe Backer Grøndahl – konsertforedrag

Pianist og musikkformidler Sara Aimée Smiseth forteller den fascinerende historien om Agathe Backer Grøndahl.

Agathe Backer Grøndahl - konsertforedrag

Bli bedre kjent med pianisten, komponisten og kvinnen Agathe Backer Grøndahl i dette konsertkåseriet om en av de mest interessante skikkelsene i norsk musikkhistorie. Musikkviter og pianist Sara Aimée Smiseth serverer et nytt og humørfylt konsertforedrag om en av våre mest talentfulle komponister.

Pris: Kr. 250/ 200 (inkl. inngang til museets utstillinger)


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum 4. september 2021 kl. 14.00

Agathe Backer Grøndahl

Backer Grøndahl (1847-1907) var blant de mest omtalte personene i norsk offentlighet i en årrekke og en hjørnestein i det som kalles gullalderen i norsk musikkliv. Hun opplevde store suksesser både i Norden, London og Paris, og kombinerte sin strålende karriere med familieliv hjemme på Ormøya i Christiania. Bli bedre kjent med pianisten, komponisten og kvinnen Agathe Backer Grøndahl i dette konsertkåseriet om en av de mest interessante skikkelsene i norsk musikkhistorie.

Sara Aimée Smiseth

Sara Aimée Smiseth er utdannet pianist og musikkviter. Med konserter på store og små scener i inn- og utland har hun bemerket seg for sin kombinasjon av levende muntlig historiefortelling og briljant klaverspill, som gir et unikt møte med musikken. Hun er også tilknyttet Den norske Opera & Ballett som pianist og formidler. Sara begynte forøvrig sin karriere som fortellende pianist med sommerjobb som omviser på Ringve fra 2006 til 2011. 

www.sarasmiseth.com

  • Sara Aimée Smiseth foto: Blunderbuss (Foto/Photo)
    1/1
    Sara Aimée Smiseth foto: Blunderbuss