<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Arne & Carlos med Trondheimsolistene

Ta med strikketøyet på konsert!

Arne & Carlos med Trondheimsolistene

Ta med strikketøyet på konsert! Når Arne & Carlos slår seg sammen med Trondheimsolistene i Ringves konsertsal, er det bare å la strikkepinnene klirre. Programmet er skreddersydd for strikking og hygge.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum 24. april 2021 kl. 14.00

Strikk og lytt med Arne & Carlos og Trondheimsolistene!

  •  (Foto/Photo)

Første gang Arne & Carlos og Trondheimsolistene møttes, var på St Magnus Festival på Orknøyene i 2014. Da de opplevde hverandres kunstneriske uttrykk under festivalen, ble det fort klart at de hadde mye til felles.

I 2020 bestilte Trondheimsolistene et design for «Trondheimsolistvotten» og tilhørende håndleddsvarmere av Arne & Carlos. På konserten vil Arne & Carlos fortelle om hvordan de oppsøkte inspirasjon fra både Trøndelags rosemalingstradisjon og musikk, og de vil også ha med strikketøyet for å vise noen strikketekniske tips til oppskriften. Trondheimsolistene har satt sammen et musikkprogram som de tror vil passe godt til strikking og skape en hyggelig atmosfære.

Ta med strikketøyet på konsert!

Publikum inviteres også til å bli med og strikke, så ta med strikketøyet! Strikkepakker med garn fra Hillesvåg og oppskrift på «Trondheimsolistvotten» og håndleddsvarmerne av Arne & Carlos vil også være til salgs i museumsbutikken før og etter konserten.

Det gjøres filmopptak av konserten.

Pga koronarestriksjoner avventer vi billettsalg til 12. april.

  • Trondheimsolistene på Ringve. Foto: Terje Trobe (Foto/Photo)
    1/1
    Trondheimsolistene på Ringve. Foto: Terje Trobe