<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Barneforestilling: Fremmed fugl, storm og kaffe

Barneforestilling: Fremmed fugl, storm og kaffe

En musikkfabel om fjerne land, kaffens historie og fremmedfrykt av Heidi Tronsmo og Glenn Erik Haugland. Forestillingen passer godt for barn mellom 5-10 år.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum17. mars 2019 kl. 12.00
17. mars 2019 kl. 14.00

Om forestillingen

I den forunderlige musikkfabelen Fremmed Fugl, Storm & Kaffe møter vi Mie, Rasmus Svarttrost og Robin Rødstrupe under det gamle morelltreet i hagen. Her har Mie sin egen kaffebar. Dagen etter at ekstremværet Nina har herjet, finner de en fremmed fugl i et nedblåst skjærereir.

Selv om den fremmede fuglen er bortkommen og redd, er Rasmus og Robin skeptiske. De ser på den nye fuglen som en trussel. Tenk om den fremmede blir Mies nye bestevenn? Mie vil ta seg av den nye fuglen og får med seg sine to venner til å overnatte i hagen. Rundt kaffebålet blir fylles natten med spennende lyder og eksotiske fortellinger.

Fremmede klanger
Musikken spiller i likhet med fortellingene til Mie på minnene og klangen av det som kan virke fjernt og fremmed, både kulturelt og tidsmessig. Teksten fremføres både verbalt og synges. Noe fortelles bare gjennom det instrumentale eller lydene.

Forestillingen tar i bruk musikksceniske virkemiddel for å skape ettertanke rundt en stor utfordring - hvordan vi møter individ fra andre kulturer enn vår egen.

Denne musikkfabelen vil fange barn i en eventyrlig verden full av fremmede lyder, ukjente klanger og fortellinger fra fjerne himmelstrøk og andre tider. Lukten av kaffe og nykvernede kaffebønner fyller rommet, og sansene blir fylt av kjente lukter som en gang var like fremmed som en rar liten fugl som blir blåst til Vestlandet med ekstremværet Nina.

Les mer

Kjøp billetter på Hoopla eller i museets resepsjon. 

Forestilling kl 12:00

Forestilling kl 14:00

Billetter kr. 220/ 150 (350 familie)