<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Beethoven Factory

I februar 2021 åpner Beethoven Factory, en nyskapende utstilling spesiallaget for Ringve Musikkmuseum.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Ludwig van Beethoven var en stjerne i sin egen tid. I dag er en han en superstjerne, et ikon og et fenomen over hele verden. Vi markerer 250-årsjubileet for Beethovens fødsel med en unik utstilling hentet fra Paris og designet spesielt for Ringve Musikkmuseum..

Musée de la Musique, Philharmonie de Paris,  har skapt en oppsiktsvekkende audiovisuell installasjon samt flere spennende interaktive enheter. 

Inne i utstillingen kan du oppleve Beethovens gjennomslagskraft i dagens samfunn, både gjennom massemedier som TV, film, reklame og popmusikk, og i politikk og kunst. Samtidig stiller Ringve ut egne gjenstander og sjeldne musikkinstrumenter fra Beethovens tid.

Velkommen inn i beethovenfabrikken!

Beethoven Factory, en audiovisuell installasjon av Musée de la Musique, Philharmonie de Paris, kuratert av Marie-Pauline Martin.

Følg med!

Her kommer det spennende stoff om Beethoven, som spillelister og oversikt over gjenstander du kan se når du besøker utstillingen. Noen av dem kan du se nærmere på her:

  •  (Foto/Photo)

Beethoven Factory1

I februar 2021 åpner Beethoven Factory, en nyskapende utstilling fra Paris, spesiallaget for Ringve Musikkmuseum.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum6. februar 2021 – 6. februar 2022