<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Boklansering: Ladestiens hemmeligheter

Her lanseres praktboka "Ladestiens hemmeligheter", hvor du kan bli bedre kjent med Lade og Ladestien gjennom skildringer av natur, kultur og historie.

Boklansering: Ladestiens hemmeligheter

Den 15 kilometer lange Ladestien byr på koselige stoppesteder og spennende historier. Forfatterne presenterer utdrag fra boka. Få med deg sammenhengen mellom Ringve Musikkmuseum og Sponhuset i Ringvebukta. Det blir boksalg og signering.

Pris: Gratis


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum23. februar 2020 kl. 14.00

PROGRAM:

1. Velkommen til Ringve

Avdelingsleder Helle Thomassen Singsaas ved Ringve Musikkmuseum.

2. Litt om prosessen med boken.

Redaktørene Dagfinn Albertsen og Morten Muus Falck.

3. Bokbad

Jan Petter Albertsen i samtale med forfatterne.

4. Produksjon av norsk kvalitetsbrennevin

og verdens mest kjente akevitt startet i Fagerhelmbukta. Gunnar Lysholm.

5. Oppsummering og avslutning

Leder av kulturkomiteen i Trondheim kommune Christianne Bauck-Larssen.


Bilder fra boka vil rulle på storskjerm.
Boka kan utleveres mot gavekort denne dagen.

Det vil bli boksalg og signering.

Cafe Victoria er åpen.Ladestien er full av hemmeligheter

Ladestien er full av hemmeligheter

I to år har seks tidligere journalister, en fotograf og en jurist/biolog jobbet med ei bok om Ladestien. Den fikk tidlig i prosessen arbeidstittelen «Ladestiens hemmeligheter», fordi det gjorde noe med hele arbeidsprosessen. Det eksisterte allerede ei bok om Ladestien, men aldri har noen satt seg fore å finne hemmeligheter knyttet til stien. Arbeidstittelen og arbeidsprosessen ble så vellykket at man endte opp med «Ladestiens helligheter» som tittel på boka da de ble sendt til trykkeriet på nyåret i 2020. Nå foreligger det det nystartede Stien forlag ubeskjedent kaller ei praktbok.

Ladestien

Ladestien er en av Trondheims flotteste turstier. Den brukes flittig av Trondheims befolkning, og mange besøkende finner glede i å rusle langs sjøen. 

Den brede turstien som følger Trondheimsfjorden rundt hele Ladehalvøya. Stien er omtrent 14 kilometer lang. Den vestlige delen av turen starter ved Korsvika, omtrent én kilometer øst for Trondheim sentrum, og følger fjorden østover til Charlottenlund.

Kart over Ladestien