Hopp til hovedinnhold

17. mai-konsert med Kammerkoret Aurum

Hva blir vakrere enn en korkonsert med denne praktfulle flokken? Bestill en fristende festlunsj på forhånd og bli med på 17. maifesten! Cafeen er åpen fra kl. 12:00.

17. mai-konsert med Kammerkoret Aurum

Velkommen til denne spesielle festkonserten, som har blitt en vakker tradisjon gjennom flere år på selveste nasjonaldagen. Bli med på feiringen når det prisbelønte koret Aurum kommer til nydelige omgivelser på Ringve på 17. mai. Det blir en god dose nasjonalromantisk musikk, med Edvard Grieg som det store midtpunktet, men også smakebiter fra andre store norske komponister og diktere. Bli med på feiringen! Du kan også forhåndsbestille lunsj i Café Victoria på tlf: 969 14 182.

Ringve Musikkmuseum
17. mai 2024 kl. 16.00 – 17.00

17. maimeny i Café Victoria:

Smørbrød- og kakebuffet: 

Spis så mye du vil av et utvalg av flere typer smørbrød. Vi lager små smørbrød så det blir mulig at prøve flere ulike smaker.

En bugnende kakebuffet som hører til den største av alle festdager! 

Pris:

Kr. 450,- per pers for smørbrød og kakebuffet

Kr. 200,- for barn under 12 år

Kun forhåndsbestilling av lunsj

Café Victoria tlf: 969 14 182 


  • 1/1

Kammerkoret Aurum

Velkommen til denne spesielle festkonserten på selveste nasjonaldagen!

Kammerkoret Aurum er et blandakor med base i Trondheim, bestående av rundt 30 sangere. Koret holder høyt aktivitetsnivå gjennom året, med blant annet konserter og turneer, og høsten 2023 ble de kåret til norgesmestere i kor. Det er tredje år på rad at koret holder 17. mai-konsert på Ringve, og med det blir det tradisjon!

Koret ledes av dirigent Eva Holm Foosnæs, som også står bak mange av korarrangementene som vil fremføres på konserten. Disse sangene fra Griegs virke skal koret også spille inn i studio senere i mai, så konserten vil bli en aldri så liten forsmak på korets kommende plate.

Les mer om Kammerkoret Aurum.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1