Hopp til hovedinnhold

Klaverkonsert: Ralf Schnell

Pianisten Ralf Schnell inviterer til konsert i Ringves konsertsal, med stykket «For Bunita Marcus» av den amerikanske komponisten Morton Fieldman.

På denne konserten framfører den tyske pianisten Ralf Schnell stykket «For Bunita Marcus» av den amerikanske komponisten Morton Fieldman i Ringves konsertsal. Dette intenst vakre og episke musikkstykket er en kontinuerlig strøm av musikk fra begynnelse til slutt. Det varer fra 75 til 90 minutter avhengig av piano, konsertsal og publikum.

Gjennom musikken skaper Morton Fieldman et rom uten tid eller rytme. For Bunita Marcus fascinerer med en redusert, stedvis nærmest minimalistisk lyd og samtidig emosjonalitet som kommer inn under huden på den som lytter.

For Bunita Marcus blir sjelden fremført eller spilt inn på grunn av dets ekstraordinære krav til pianisten.

Pianokonsert med Ralf Schnell

Den tyske pianisten Ralf Schnell framfører stykket «For Bunita Marcus» av den amerikanske komponisten Morton Fieldman. Dette intenst vakre og episke musikkstykket er en kontinuerlig strøm av musikk fra begynnelse til slutt. Det varer fra 75 til 90 minutter avhengig av piano, konsertsal og publikum.

Ringve Musikkmuseum
25. februar 2024 kl. 19.00

Ralf Schnell er en klassisk pianist og komponist bosatt i München.

Les mer