<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Gruppetilbud

Grupper kan oppleve flere utstillinger ved museet. Bli med på en musikalsk vandring der guiden spiller levende musikk på de historiske instrumentene.

Rabatt for grupper

Vi har rabatterte priser for bestilte grupper. Prisene gjelder for grupper som bestiller på forhånd. Det må være minst 15 personer i gruppene.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Gruppebestillinger

Omvisning:         NOK 100,- (lavsesong: november - mars)      NOK 120,- (høysesong: april - oktober)

Inkludert minikonsert:NOK 160,-

Inkludert minikonsert og musserende vin: NOK 270,-

Vi tar imot gruppebestillinger utenfor museets åpningstid mot et tillegg på NOK 60,- pr/person.

Avbestilling senere enn 24 timer før besøket medfører et gebyr på NOK 1000,-. Det tas forbehold om endringer i offentlige skatter og avgifter. Bestilte grupper faktureres for minimum 15 personer.

Utstillingene våre

Museet i Hovedbygningen

Sommeråpent fra 1. april 2021

Siden oppstarten av Musikkhistorisk museum på Ringve i 1952 har Hovedbygningen på gården huset musikalske omvisninger med fokus på 1700- og 1800-tallets musikkliv. 

Med utgangspunkt i livet på Ringve gård mellom 1875 og 1. verdenskrig formidler utstillingen musikkens samfunnsrolle og det borgerlige musikklivets utvikling i en sentral periode for dannelsen av Norge som selvstendig nasjonalstat.
Bli med på en tidsreise tilbake til 1880-årenes Norge!

Les mer


Beethoven Factory

I utstillingen Beethoven Factory får du oppleve komponisten, myten og superstjernen Beethoven. I denne nyskapende utstillingen hentet fra Paris får du innblikk i  hvordan musikken hans lever i dag gjennom populærkultur og massemedier, film, reklame, politikk og kunst. 

Les mer