<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Gruppetilbud

Grupper kan oppleve flere utstillinger ved museet. Bli med på en musikalsk vandring der guiden spiller levende musikk på de historiske instrumentene.

Vi har rabatterte priser for bestilte grupper. Prisene gjelder for grupper som bestiller på forhånd. Det må være minst 15 personer i gruppene.

  • Tunet
    1/1

Gruppebestillinger

Voksen:         NOK 100,-
Barn 0-15 år:        Gratis

Inkludert minikonsert:
Voksen:        155,-
Barn 0-15 år:        55,-

Inkludert minikonsert og
musserende vin:
Voksen:         NOK 255,-

Gruppebestillinger utenfor museets åpningstid: Tilbud med musikalsk introduksjon: NOK 150,-/ inkludert minikonsert: NOK 205,-/ inkludert minikonsert og musserende vin: NOK 305 per person, inkl. MVA. Avbestilling senere enn 24 timer før besøket medfører et gebyr på NOK 1.000,- Bestilte grupper faktureres for minimum 15 personer. Det tas forbehold om endring i offentlige skatter og avgifter.

Gruppeomvisning på Låven


Vil du bli med på en spesialomvisning med venner og kolleger?

Bestill en omvisning i instrumentsamlingen. Her får publikum se og høre norske tradisjonsinstrumenter som langeleik, bukkehorn og hardingfele - og selv prøve å spille på dem.

Omvisningen varer i 45 minutter.

Gruppetilbudet må bestilles (ikke drop- inn).

Utstillingene våre

Musikk på boks – om mennesker, musikk og mekanikk

Fra 2. februar 2019

Denne utstillingen handler om de mekaniske musikkinstrumentene i Norge i perioden 1750-1930. Her utforsker vi lydene, teknikken og historiene til instrumentene og menneskene bak. Du kan selv skru, mekke og kikke inni boksen for å oppdage hvordan det hele virker.

Daglige demonstrasjoner av instrumentene.

​Les mer


Museet i Hovedbygningen

Sommeråpent fra 1. april 2019

Siden oppstarten av Musikkhistorisk museum på Ringve i 1952 har Hovedbygningen på gården huset musikalske omvisninger med fokus på 1700- og 1800-tallets musikkliv. I 2018 gjenåpner Hovedbygningen i ny og oppusset prakt og med ny, spennende utstilling.
 Med utgangspunkt i livet på Ringve gård mellom 1875 og 1. verdenskrig formidler utstillingen musikkens samfunnsrolle og det borgerlige musikklivets utvikling i en sentral periode for dannelsen av Norge som selvstendig nasjonalstat.
Bli med på en tidsreise tilbake til 1880-årenes Norge!

Les mer


Utstillingen på Låven

Utstillingen på Låven presenterer hundrevis av instrumenter fra hele verden, med en egen avdeling for norske instrumenter som hardingfele og lur. Her kan publikum blant annet se en runebomme, en theremin, elfenbensfløyter, lommefioliner og en hodeskalletromme fra Tibet.

Publikum får låne en audioguide med lytteeksempler, fortellinger og informasjon om instrumentene. Låven har også stasjoner hvor besøkende kan prøve ulike instrumenter.

Bestill en gruppeomvisning på Låven 
Her får publikum se, høre og prøve norske tradisjonsinstrumenter som langeleik, bukkehorn og hardingfele. 
Omvisningen varer i 45 minutter. Gruppetilbudet må bestilles (ikke drop- inn).

Les mer