<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Gruppetilbud

Grupper kan oppleve flere utstillinger ved museet. Bli med på en musikalsk vandring der guiden spiller levende musikk på de historiske instrumentene.

Rabatt for grupper

Vi har rabatterte priser for bestilte grupper. Prisene gjelder for grupper som bestiller på forhånd. Det må være minst 15 personer i gruppene.

  • Tunet (Foto/Photo)
    1/1

Gruppebestillinger

Omvisning:         NOK 100,- (lavsesong: mars - november)      NOK 120,- (høysesong: april - oktober)

Inkludert minikonsert:NOK 160,-

Inkludert minikonsert og musserende vin: NOK 270,-

Vi tar imot gruppebestillinger utenfor museets åpningstid mot et tillegg på NOK 60,- pr/person.

Avbestilling senere enn 24 timer før besøket medfører et gebyr på NOK 1000,-. Det tas forbehold om endringer i offentlige skatter og avgifter. Bestilte grupper faktureres for minimum 15 personer.

Gruppeomvisning på Låven


Vil du bli med på en spesialomvisning med venner og kolleger?

Bestill en omvisning i instrumentsamlingen. Her får publikum se og høre norske tradisjonsinstrumenter som langeleik, bukkehorn og hardingfele - og selv prøve å spille på dem.

Omvisningen varer i 45 minutter.

Gruppetilbudet må bestilles (ikke drop- inn).

Utstillingene våre

Museet i Hovedbygningen

Sommeråpent fra 1. april 2020

Siden oppstarten av Musikkhistorisk museum på Ringve i 1952 har Hovedbygningen på gården huset musikalske omvisninger med fokus på 1700- og 1800-tallets musikkliv. I 2018 gjenåpner Hovedbygningen i ny og oppusset prakt og med ny, spennende utstilling.
 Med utgangspunkt i livet på Ringve gård mellom 1875 og 1. verdenskrig formidler utstillingen musikkens samfunnsrolle og det borgerlige musikklivets utvikling i en sentral periode for dannelsen av Norge som selvstendig nasjonalstat.
Bli med på en tidsreise tilbake til 1880-årenes Norge!

Les mer


Utstillingen på Låven

Utstillingen på Låven presenterer hundrevis av instrumenter fra hele verden, med en egen avdeling for norske instrumenter som hardingfele og lur. Her kan publikum blant annet se en runebomme, en theremin, elfenbensfløyter, lommefioliner og en hodeskalletromme fra Tibet.

Publikum får låne en audioguide med lytteeksempler, fortellinger og informasjon om instrumentene. Låven har også stasjoner hvor besøkende kan prøve ulike instrumenter.

Bestill en gruppeomvisning på Låven 
Her får publikum se, høre og prøve norske tradisjonsinstrumenter som langeleik, bukkehorn og hardingfele. 
Omvisningen varer i 45 minutter. Gruppetilbudet må bestilles (ikke drop- inn).

Les mer


Beethoven Factory

En nyskapende utstilling åpner på Ringve i februar 2021.

Les mer