Jeg synger julekvad

Repertoaret av julesanger er stort og mangfoldig, og nye sanger kommer stadig til og blir populære. Og enkelte sanger må vi bare høre for å komme i riktig julestemning. Hvor kommer disse sangene fra, og hva er det som gjør at noen sanger griper oss mer enn andre?

Koret Ad Libitumfra Trondheim med sin dirigent Bjørn Borge presenterer  et variert utvalg av kjente og ukjente julesanger, og Ivar Roger Hansen forteller historien om tekster og melodier.

Sett av en time i førjulsstria og nyt vakker julemusikk på Ringve. 

  • Vinter på Tunet
    1/1
    Hallstein D. Mala

Om Ad Libitum

  • P1080357.JPG

Ad Libitum er et blandakor med ca. 40 medlemmer fra Trondheim og omegn. Koret deltar i korfestivaler og konkurranser i inn og utland, og har 2-3 årlige lokale konserter i egen regi. Koret synger både større verk og et sammensatt repertoar tilpasset den enkelte anledning. Bodil Egseth var Ad Libitums faste dirigent fra 1998 til 2017. Fra høsten 2016 til sommeren 2017 fungerte Bjørn Borge som vikar ved flere anledninger, og i august 2017 ble Bjørn ansatt som korets faste dirigent. Bjørn Borge er utdannet kordirigent ved Norges Musikkhøgskole samt kantor og musikkpedagog ved Trøndelag musikkonservatorium. 

Pris: Inkludert i inngangsbillett.