Hopp til hovedinnhold

Julelunsj i Café Victoria

10. og 17. desember kan du få deilig julemat i Café Victoria.

  • 1/1
    Ringve i vinterprakt

Meny:

Sildebord bestående av tre typer hjemmelaget sild, rømme, rødløk, egg, flatbrød og
rugbrød

Rømmegrøt og lokal spekemat

Hjemmelaget julesylte med sennep og rødbeter

Varmrøkt ørret «Kontrast» med pepperot, dill og sylta agurk

Kontrast`s gravet laks med sennepscreme

Eggerøre, potetsalat, majones og aioli

Brød og smør

Svineribbe, medisterkake, julepølse og ribbesjy, mandelpoteter, svisker, fiken, rødkål

Nyrørt tyttebær

Pinnekjøtt av villsau, rotmos, vossakorv, mandelpotet og pinnekjøttsjy

Karamellpudding, riskrem og sjokoladedessert


Pris per person: 450,-
Ta kontakt ved bordbestilling:
post@kontrastcatering.no eller 466 24 625

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1