<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Konsert med Juniorsolistene og Trondheimsolistene

De to ensemblene skal spille sammen under denne herlige konserten. Vi gleder oss til mars!

AVLYST! Konsert med Juniorsolistene og Trondheimsolistene

Endelig opptrer Juniorsolistene og Trondheimsolistene side om side. De to ensemblene smelter sammen til et stort strykeorkester i Tsjaikovskijs Serenade for strykere, i tillegg til andre favoritter.

Pris: Kr. 300/ 250 (student og RV) barn kr 100


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum28. mars 2020 kl. 14.00

Kjøp billetter på Hoopla.

To orkester blir ett

På denne konserten opptrer Trondheimsolistene sammen med rekrutteringsorkesteret sitt, Juniorsolistene. De to ensemblene smelter sammen til et stort strykeorkester i Tsjaikovskys Serenade for strykere. Før dette deler de noen av sine favoritter med publikum. 

Juniorsolistene har valgt Simple Symphony av Benjamin Britten. Et mesterverk hvor Britten allerede som 20-åring ser seg tilbake og bygger komposisjonen på egne temaer komponert tidlig i tenårene. 

Valens Legende og Egges Largo Funebre har funnet sin plass i Trondheimsolistenes repertoar de siste årene. Begge verkene er i senere tid tilrettelagt for strykeorkester og utgjør et verdifullt tilskudd til det norske repertoaret for denne ensembleformen.

PROGRAM


Fartein Valen: Legende, opus 1. Arr. Tore Martinsen (TS)
Klaus Egge: Largo funebre fra strykekvartett. (TS)
Benjamin Britten: Simple Symphony (JS)

PAUSE

Pjotr Tchaikovskij: Serenade for strykere i C-dur, Opus 48 (JS + TS)Juniorsolistene ledes av Alexander Robson
Trondheimsolistene ledes av Geir Inge Lotsberg

Trondheimsolistene

Dette dynamiske kvalitetsensemblet av musikere tilknyttet Trondheim ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet.

Les mer om Trondheimsolistene.

Juniorsolistene

Juniorsolistene ble etablert i 2001 som rekrutteringsorkester for Trondheimsolistene. Orkesteret består av 18-20 talentfulle strykere i alderen 16-20 år og medlemmene er fra Ålesund i sør til Mosjøen i nord. 

  • 1/1