<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Konsert med Trondheimsolistene

Vi velger oss april for vårens store konsert med Trondheimsolistene! Denne gangen med den japanske stjernepianisten Ryoma Takagi.

Konsert med Trondheimsolistene

Trondheimsolistene spiller på Ringve sammen med pianisten Ryoma Takagi. Han vant både førstepremien og publikumsprisen i den 16. Grieg International Competition i september 2018. Marianne Thorsen er musikalsk gjesteleder.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum27. april 2019 14.00

Dagens program:

  • Peter Warlock: Capriol Suite

  • Mozart konsert nr 12 for klaver i A-dur, K.414 - solist Ryoma Takagi

PAUSE

  • Pyotr Tchaikovsky: Souvenir de Florence, op. 70

Pianist i verdensklasse

Gjestesolisten som Trondheimsolistene har invitert på turné er 25 år gamle Ryoma Takagi, som gikk av med seieren i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse 2018 med sin tolkning av Sergej Rakhmaninovs Klaverkonsert nr. 1 i c-moll, sammen med Bergen Filharmoniske Orkester og dirigent Edward Gardner. Takagi vant også publikumsprisen! 1. pris er på 30.000 euro og inkluderer konsertengasjementer i Norge og andre land. I Norge er Takagi invitert til å spille i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, samt Lofoten Piano Festival. Han vil også  i løpet av neste sommer returnere til Bergen for å gi en serie konserter som «Ukens pianist» på Edvard Grieg Museum Troldhaugen.

Kjøp billetter på Hoopla eller i museets resepsjon. 

Pris: kr 350/250 (student og RV)

Trondheimsolistene

TRONDHEIMSOLISTENE Dette dynamiske kvalitetsensemblet av musikere tilknyttet Trondheim ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet.

  • 1/1