<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Konsertforedrag: Om komponisten Pauline Hall

Vi feirer kvinnedagen med dette konsertforedraget om komponisten og pioneren Pauline Hall. Vi åpner Victorias egne stuer for anledningen.

 • Konsertforedraget vil foregå i Victorias egne stuer i Privaten. Foto: Marthe Amanda Vannebo (Foto/Photo)
  1/2
  Konsertforedraget vil foregå i Victorias egne stuer i Privaten. Foto: Marthe Amanda Vannebo
 • Privaten sett fra tunet på Ringve. Foto: Ringve Musikkmuseum (Foto/Photo)
  2/2
  Privaten sett fra tunet på Ringve. Foto: Ringve Musikkmuseum

Konsertforedrag: Om komponisten Pauline Hall

Hun var en pioner, kvinnesakskvinne og kosmopolitt. Hør konsertforedraget om Pauline Hall ved sanger og musikkhistoriker Astrid Kvalbein og pianist Kristin Brynjulvsrud.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum9. mars 2019 kl. 14.00

Kjøp billetter på Hoopla eller i museets resepsjon. 

Pris: kr 220/ 150 (student og Ringve-venn)

Utøverne:

 • (Foto/Photo)

Astrid Kvalbein er musikkforsker, frilans sanger og skribent, utdannet ved Norges musikkhøgskole (NMH), der hun i 2013 disputerte på avhandlingen Musikalsk modernisering. Pauline Hall (1890-1969) som komponist, teatermenneske og Ny Musikk-leiar. Kvalbein har også forsket på Fartein Valen og Ultimafestivalen For tiden er hun leder for et historieprosjekt fram mot musikkhøgskolens 50-årsjubileum i 2023, og skriver på en biografi om Pauline Hall. 

 • (Foto/Photo)

Kristin Brynjulvsrud er utdannet pianist fra Norges musikkhøgskole, og arbeider som frilans musiker, dirigent og arrangør. Hun har bred erfaring fra ulike sjangre og er en mye brukt akkompagnatør og solist, blant annet hos amatørkorps og orkestre i Mjøsdistriktet. Brynjulvsrud jobber også som pianolærer ved kulturskolen i Lørenskog.