Hopp til hovedinnhold

Lokaler og leie

Vi har lokaler til de fleste anledninger: Festsal, konsertsal og møterom. Vi leier ut til små og store selskap, som gravferd, konfirmasjon, konferanser eller konserter og andre arrangement.

  • 1/1

Kurs- og konferanse

Ringve er godt egnet som kurs- og konferansearena for inntil 250 personer. Her finner du gode lokaler, nydelig mat og en helt spesiell atmosfære.

En konferanse inkluderer:

* Leie av møterom og bruk av teknisk utstyr
* Konferansevert
* Frukt ved ankomst
* Servering av kaffe, te og vann
* To-retters lunsj
* Kake eller søtt ved heldagskonferanse

Selskapslokaler

Den idylliske beliggenheten midt i  Ringve botaniske hage danner en unik ramme for alle typer arrangement.

Victoriasalen og Møterom Victoria passer godt til små og store arrangement. Ved større selskap fjerner vi veggen mellom Café Victoria og møterommet slik at salen rommer 150 middagsgjester. 

Vi tilbyr omvisning i museet eller minikonserter på forespørsel.

Møterom Victoria

  • 1/1

Møterom Victoria er sjarmerende og lunt med motiv fra Ringve gårds historie på veggene. Her finner du alle de tekniske hjelpemidlene du trenger for en vellykket og smidig avvikling av kurs, møte eller konferanse. 

Maks antall: 50 personer.

Konsertsalen

  • 1/3
  • 2/3
  • 3/3
    Foto: Erik Børseth

Ringves staselige konsertsal leies ut til kulturaktiviteter, men egner seg også godt til konferanser. Den har 252 sitteplasser, projektor og enkelt lys- og lydanlegg. Salen kan deles av for mindre grupper.

Maks antall: 252 personer/51 i bakre del.

Victoriasalen

  • 1/1
  • 1/1

Ved større selskap fjernes veggen mellom Café Victoria og møterommet slik at salen rommer 150 middagsgjester. Victoriasalen er svært godt egnet for bryllup og andre markeringer, samt firmaarrangementer.

Maks antall: 150 personer.