Hopp til hovedinnhold

Lystgårdsfest

  • 1/1

14-18. juni 2017

Ringve Musikkmuseum inviterer også i år til Lystgårdsfest med en rekke musikalske høydepunkter. Ringve Kammerensemble åpner festen med velklingende musikk fra 1700-tallet, knyttet til den krigerske, men også musikk- og kulturinteresserte preusserkongen Frederik den store, og hans lystslott Sans Souis i Potsdam utenfor Berlin.

Arve Tellefsen har stått på scenen på Ringve ved en rekke anledninger opp gjennom årene. Det er en stor glede for oss å kunne ønske Arve Tellefsen hjertelig velkommen tilbake i anledning årets Lystgårdsfest. Sammen med pianisten Jørgen Larsen vil han presentere godbiter sitt brede repertoar, bundet sammen med hans alltid innsiktsfulle og humørfylte kommentarer.

Også i år samarbeider vi med Opera di Setra, et ensemble med unge talentfulle sangere som alltid gjør sin egen vri på sine operaoppsetninger. Denne gangen er det italieneren Gaetano Donizettis Elskovsdrikken fra 1832 som står på programmet, en komisk opera med de tradisjonelle innslag av forviklinger presentert gjennom velklingende brilliant sang og musikk.

Lystgårdsvandring, tur i Ringve-parken, familiedag og god mat og drikke hører også Lystgårdsfesten til.

Vi åpner dørene og ønsker hjertelig velkommen til festlige dager på Ringve.


Les om Lystgårdskulturen på 17- og 1800-tallet.


Sommerbuffet i Café Victoria

Vi byr på rikholdig sommerbuffet i Café Victoria den 16. juni fra kl. 17. 30 og 18. juni fra kl. 13.00.

Her får du blant annet tynnskåret spekemat fra Tind, lettbakt Sjøørret fra Roan, hjertesalat fylt med krabbe fra Hitra, røkt kveite fra Rørvik og oster fra Midt-Norge med eplemarmelade.

Se hele menyen her.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1