<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Onsdagskåseri: Virvel og fanfare

I onsdagskåseriene denne høsten tilbyr vi spennende tema fra utstillingene våre, både fra den nyrestaurerte Hovedbygningen og fra utstillingen militærmusikk.

Onsdagskåseri: Virvel og fanfare

Bli med på en militærmusikalsk parademarsj gjennom gamle Trondhjem. Her får du et rikt bildekåseri etterfulgt av en spesialintroduksjon ved førstekonservator Annabella Skagen.


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum 19. september 2018 kl. 13.00
26. september 2018 kl. 13.00

Pris: 130/ 110

Mer om onsdagskåseriet:

En militærmusikalsk parademarsj gjennom gamle Trondhjem

I år feirer de norske militærkorpsene sitt 200-årsjubileum, og i Trondheim markerer Luftforsvarets musikkorps begivenheten med en stor jubileumskonsert i Nidarosdomen i september.

Ringve Musikkmuseum bidrar til feiringen med et bildekåseri med etterfølgende spesialintroduksjon i utstillingen Virvel og fanfare ved førstekonservator Annabella Skagen. Her settes fokus på korpsets ulike spillsteder i parker og paviljonger, militærleire og festningsanlegg i og omkring Trondheim i musikkorpsets tidlige år, mens det stadig var kjent som Brigademusikken og Divisjonsmusikken.

Et rikt bildemateriale, både fra museets egne samlinger og fra andre institusjoner, hjelper oss å hente frem erindringer fra den gang da.