<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Søndagskonsert med Storbekken, Hole, Isungset og Haltli

Sommerlige søndagskonserter med dyktige lokale musikere er fast tradisjon på Ringve! Åtte søndager på rad kan du la deg overraske i Ringves vakre omgivelser.

Søndagskonsert: Folkemusikk for hele familien!

Nå er de tilbake med ny plate som kombinerer jazz og folkemusikk, myntet på både store og små. Ved første lytt blir man dratt inn i et herlig univers av gode melodier fra både trekkspill, munnharpe, kontrabass og naturens egne instrumenter som tre og stein. Musikerne Eli Storbekken, Sigurd Hole, Terje Isungset og Frode Haltli lar oss høre blant annet et knippe bånsuller og tradisjonelle viser fra Hedmark. Passer for hele familien!

Pris: kr 190/ 170 (student/ honnør/ RV), kr 110 (barn)


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum9. august 2020 kl. 14.00 – 15.00

Ny plate: Spellsteinen

På Eli Storbekken og Sigurd Holes album «Spellstenen» finner man sanger for alle aldre. Blant viser, bånsuller, lokker, regler og godnattsanger om alt fra forsmådd kjærlighet til natur og rare dyr vil alle finne sine favoritter.

Etter den kritikerroste «Fabel» i 2016 bestemte Eli Storbekken og Sigurd Hole seg for å fortsette samarbeidet, og det nye prosjektet har samme kunstneriske suksessoppskrift: møtet mellom tradisjon og nyskapning. Sammen med Frode Haltli og Terje Isungset utgjør de et stjernelag av musikere som sammen skaper fortryllende musikk for store og små.

Eli Storbekken er et svært anerkjent navn i den norske folkemusikken, og sammen med de kritikerroste musikerne Sigurd Hole, Frode Haltli og Terje Isungset er resultatet eventyrlig. Musikerne improviserer rundt ulike temaer i tradisjonell folkemusikk med moderne elementer av jazz, samtidsmusikk og viser.

Resultatet er en vilter og organisert lek med trekkspill, munnharpe, kontrabass og naturens egne instrumenter som tre og stein. Familiealbumet «Spellstenen» sluppet 20. mars i år.