<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358484408187830&ev=PageView&noscript=1" />

Sommerkonsert med Trondheimsolistene

Når Trondheimsolistene besøker Ringve i sommer, er det med den australske fløytisten Ana de la Vega og den spanske oboisten Ramón Ortega Quero som solister.

Kjøp billetter på Hoopla  eller i museets resepsjon. ​

Sommerkonsert med Trondheimsolistene

Trondheimsolistene spiller verker av Haydn og Stamitz med solistene Ana de la Vega på fløyte og Ramón Ortega Quero på obo.
Førsnakk med australske Ana de la Vega kl 18:30 i Café Victoria.

Pris: 350/ 250 (stud./ Ringve-venn)


Tid og sted
Ringve Musikkmuseum12. juni 2019 kl. 19.30

Trondheimsolistene ønsker velkommen til en helt spesiell sommerkveld på Ringve Musikkmuseum - med klassiske verker for fløyte og obo med strykeorkester. Med seg har de den australske fløytisten Ana de la Vega, kjent for sin fløyelsaktige, klokkeklare klang og fuglekvitter-lignende spill.

Ana de la Vega vokste opp blant dyr på en gård uten noen musikalsk bakgrunn, og bestemte seg for å bli fløytist da hun hørte en Mozart-konsert i radioen. Hennes ønske er å gi ny friskhet til verker som ikke er så mye spilt. I konserter av Haydn og Stamitz spiller hun sammen med oboisten Ramón Ortega Quero fra Spania. Begge to er unge og lovende solister på den internasjonale musikkscenen.

Kveldens program:

Kl. 18:30 blir det "førsnakk" med solisten Ana de la Vega i Café Victoria og museumsdirektør Ivar Roger Hansen.

Trondheimsolistene spiller klassiske verker for fløyte og obo av Joseph Haydn (1732 - 1809) og Carl Stamitz (1745 - 1801).


Pris 350/ 250 (student/ Ringvevenn)

Kjøp billetter på Hoopla  eller i museets resepsjon. ​


Trondheimsolistene_Ringve_Foto_Terje_Trobe_web.jpg

TRONDHEIMSOLISTENE

Trondheimsolistene

Dette dynamiske kvalitetsensemblet av musikere tilknyttet Trondheim ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse. Konsertene preges av humør, spontanitet og intensitet.