Hopp til hovedinnhold

Vinterfrø - for de aller minste

Velkommen til forestillingen Vinterfrø, som spilles fire ganger for babyer (under ett år) og foreldre på Ringve Musikkmuseum og Botaniske hage.

Vinterfrø - babyopera

Bli med på en babyopera med Vivaldi som veiviser! Teater Fot har laget denne forestillingen for babyer og foreldre i Ringve botaniske hage. Vinterfrø starter utendørs under den store bøken, hvor vi gjør oss kjent med treet og frøene. Så vandrer vi i musikalsk prosesjon inn i museet hvor små og store får bli med på en leken, improviserende og sanselig vinterfrø-reise! Passer for 0 –1 år.

Ringve Musikkmuseum
28. januar 2023 kl. 11.00 28. januar 2023 kl. 13.00 29. januar 2023 kl. 11.00 29. januar 2023 kl. 13.00

Teater Fot med urpremiere!

I januar jobber Teater Fot med Vinterfrø, første del i årstidsprosjektet Operafrø, en babyopera for barn under ett år og deres foreldre. Operasangerne Ola Marius Ryan og Lars Eggen synger og improviserer med Vivaldi sammen med trommeslager og perkusjonist Tor Haugerud, og det er Vinteren som skal få en ny musikalsk drakt.

Lise Hovik og Janne Brit Rustad har utviklet den kunstneriske ideen, og Amalia Fonfara, som er billedkunstner og seremonimester skal lede store og små gjennom et musikalsk årstidsrituale på Ringve Museum. Vi starter ute i hagen ved den gamle bøken, og blir derfra ledet opp i museets gamle sal Hallbauer, som har fått en årstids-installasjon vi skal få oppleve gjennom sang, rytmer, lys, og ulike møter med frø.