Hopp til hovedinnhold

Kurs og konferanse

Ringves lokaler passer til de fleste anledninger. Her kan du arrangere små og store konferanser, møter og kurs - eller konserter.

  • Ringve gård med utsikt mot Trondheimsfjorden. Foto: Erik Børseth

Ringve Musikkmuseum er vakkert plassert på en historisk lystgård utenfor byen, midt i den frodige Ringve botaniske hage.

Møterom Victoria

  • 1/1

Møterom Victoria er sjarmerende og lunt med motiv fra Ringve gårds historie på veggene. Her finner du alle de tekniske hjelpemidlene du trenger for en vellykket og smidig avvikling av kurs, møte eller konferanse. 

Vi legger til rette for heldagskonferanser, der vi følger opp deltakerne med bevertning, kaffe og te gjennom hele dagen og en smakfull lunsj inne i Café Victoria. Møterommet kan også brukes til kortere kurs og konferanser etter eget ønske.

Lokalleie er kr 7.000,-

Maks antall: 50 personer.

Konsertsalen

  • 1/1

Ringves staselige konsertsal leies ut til større konferanser og kulturaktiviteter. Den har 250 sitteplasser og det tekniske dere trenger for å gjennomføre en større konferanse. Bevertning og bespisning skjer etter deres ønske og vi kan skreddersy deres arrangement. Salen kan deles av for mindre grupper.

Leie av konsertsal med tekniker kr 18.000,-
Leie av konsertsal uten tekniker kr 13.000,-

Maks antall: 252 personer
Salen kan deles av for mindre grupper med 51 plasser i bakre del.

Kontakt Café Victoria:

Har du spørsmål om lokaler og utleie, ta gjerne kontakt.

Ta kontakt:
Telefon: +47 969 14 182
e-post: Ringve.restaurant@mist.no

NB! Café Victoria følger museets åpningstider. Vi byr på ferske bakverk, nydelige lunsjretter og rykende te og kaffe. Velkommen!

Meny:

Ringve_konferansemeny.pdf

 

Kurs og konferanse

Ringve egner seg svært godt til arrangementer med jobb, som konferanser, møter og kurs, med fristende lunsj og bevertning underveis..

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1