Hopp til hovedinnhold

Det skjer

Ringve Musikkmuseum har mye å by på, som utstillinger, konserter, foredrag og familiedager. I kalenderen finner du aktuelle arrangementer på museet.

Beethoven Factory

Beethoven Factory

I denne utstillingen blir du kjent med en 250 år gammel superstjerne! Beethoven Factory er en nyskapende utstilling hentet fra Paris. Her får du innblikk i hvordan musikken hans lever i dag gjennom populærkultur og massemedier, film, reklame, politikk og kunst.

Ringve Musikkmuseum  6. feb. 2021 – 27. nov. 2022

Beethoven Factory

Beethoven Factory

Beethoven Factory er en nyskapende utstilling spesiallaget for Ringve Musikkmuseum. Her byr vi på mye, bl.a. en imponerende filminstallasjon og spennende interaktive elementer. Oppdag Beethovens fantastiske musikk på nye måter!

Ringve Musikkmuseum  6. feb. 2021 – 27. nov. 2022

Trondheimsolistene med Amalie Stalheim

Trondheimsolistene med Amalie Stalheim

Trondheimsolistene vender hjem til Ringve og tar denne gangen med seg den prisbelønte norsk­svenske cellisten Amalie Stalheim, som allerede har etablert en imponerende liste med internasjonale solistoppdrag. Programmet inneholder favoritter som Tsjaikovskijs Serenade for strykere, Ernest Blochs melodiske Prayer og finske Aulis Sallinen: Nocturnal Dances of Don Quixote for cello og strykere. Gled deg til en frisk konsertopplevelse i Ringves klangfulle konsertsal!

Ringve Musikkmuseum  12. nov. 2022 kl. 14.00

Piano for alle

Piano for alle

Talentfulle pianostudenter fra NTNU og Lørdagsskolen fyller Ringve med konserter og pianomusikk! Konsertene er skreddersydd til utstillingene de spilles i. Konserter hele dagen i Konsertsalen og i utstillingene. Lørdagsskolen kl. 13, NTNU kl. 11, 12 og 14.

Ringve Musikkmuseum  13. nov. 2022 kl. 11.00 – 15.00

Sonater og svisker

Sonater og svisker

På konsert nr to i serien Sonater & Svisker fra NTNUs unike musikkmiljø, får vi blant annet høre Debussy, Monrad Johansen og Chopin med Jørgen Larsen (piano). Dessverre må Jarl Strømdal (gitar) melde avbud, men Jørgen Larsen fyller inn med en vakker sonate av Beethoven.

Ringve Musikkmuseum  19. nov. 2022 kl. 14.00

Et høydepunkt i adventstida er Ringves populære julesøndag! Finn fram nisseluer og opplev en dag fylt med musikk og lek for små og store. På denne tradisjonsrike familiedagen blir det bjelleklang, julesang, sjokoladeverksted og gnistrende julestemning. Velkommen til advent på Ringve!

Ringve Musikkmuseum  27. nov. 2022 kl. 12.00 – 16.00